Gysinge Bruk 1
Gysinge Herrgård

Oavsett om du är här med jobbet, som gäst på ett bröllop eller för att upptäcka Gysinge är du mer än välkommen till oss. Här på Gysinge Herrgård ser vi till att du känner dig väl omhändertagen. 

Unna Er en vistelse på Gysinge Herrgård.

Vi erbjuder även 20 st ställplatser, läs mer här.

Läs mer på vår hemsida: 
www.gysingeherrgard.se


 

Mattöns B&B "Hus Balans" 

På Mattön i Gysinge kan du bo i denna mysiga stuga för två. Självhushåll eller full ekologisk frukost med hembakat bröd. Tillgång till bastu, spabehandlingar och trädgård.
Gysinge Wärdshus

Välkommen till Gysinge Wärdshus & Hotell – en unik pärla vid Nedre Dalälven i Gästrikland.

Hos oss står hållbarhet högt på agendan. Vi använder oss av lokala leverantörer och råvaror i största möjliga mån. Vårt fokus är att minska vår klimatpåverkan och samtidigt erbjuda våra gäster högsta kvalitet på maten. Inredningen i hela anläggningen genomsyras av en blandning av gammalt och nytt som måste upplevas.


Läs mer på vår hemsida:
www.gysingewardshus.se

Äventyrsservice

På Camp Gysinge erbjuder vi flera mysiga och vildmarksinpirerade boende alternativ. Med allt från ställplatser, boende i mysiga inredda tältkåtor utrustade med vedeldade kaminer och riktigt lyxiga och breda tältsängar!  Sen har vi även en rustik flottarkoja för det tagagde sällskapet som önskar mysiga kvällar runt den centrala öppna eldstaden med diverse sällskapsspel, matlagningsaktiviteter över elden och kanske ett skönt bastubad...

Läs mer på vår hemsida: 
www.aventyrsservice.se

Gysinge Vandrarhem


Ca 700 meter från den genuina bruksmiljön ligger vandrarhemmet.

På andra våningen i den stora byggnaden finns nio rum med totalt 22 bäddar, stort gemensamt kök, duschar och toaletter i korridor, matrum och tvrum. Tillgång till
Wi-Fi finns!

Här är lugnt och rofyllt och öppet året om.

gysingeupplevelser@mail.com