Gysinge Bruk 1

Gysinge Herrgård

Den ståtliga herrgården inbjuder till både konferens och fest. En sal för varje tillfälle. Kom förbi, ring eller maila oss så kan vi prata mer om vad just ni önskar er..

Unna Er en vistelse på Gysinge Herrgård. 

Gysinge Wärdshus
Hotell-rummen på Gysinge Wärdshus har en rymlig uppdelning och består av två rum varav ena delen är en sovrumsdel med dubbelsäng och möjlighet till en extrasäng, andra rummet är v-rummet med en bäddsoffa med plats för 1-2 personer och eget badrum och dusch.
 
Fina bevarade originaldetaljer så som kakelugnar, trägolv och öppen spis med plats för 5 bäddar i varje familjerum. Rummen är enkla och delvis nyrenoverade i en tidlös, avskalad, lantlig och gemytlig stil med hög mysfaktor. Våra gäster sover i bekväma sängar.
I några av husen finns större utrymmen för umgänge, lek, läsning och sällskapsspel.
 
Vi har rum där vi tillåter husdjur mot tillägg. Hundpaketet inkluderar hundbädd, skål och välkomstgodis så att våra små gäster ska känna sig välkomna!

Kontakta oss:
info@gysingewardshus.se

Mattöns B&B
"Hus 
Balans" 


På Mattön i Gysinge kan du bo i denna mysiga stuga för två. Självhushåll eller full ekologisk frukost med hembakat bröd. Tillgång till bastu, spabehandlingar och trädgård.

Färnebofjärdens Camping
I anslutning till Färnebofjärdens Nationalpark ligger Färnebofjärdens Camping, med bra fiskevatten med bl.a. gädda, gös och abborre samt öring och harr i strömmarna. Det går att köpa fiskekort och att hyra båt.

Campingen ligger vid en fin badstrand och det finns även möjligheter till långa promenader i skogen.

Du kan hyra husvagnsplats med eller utan el, tälta eller hyra stuga.

Gysinge Vandrarhem


Ca 700 meter från den genuina bruksmiljön ligger vandrarhemmet.

På andra våningen i den stora byggnaden finns nio rum med totalt 22 bäddar, stort gemensamt kök, duschar och toaletter i korridor, matrum och tvrum. Tillgång till
Wi-Fi finns!

Utanför knuten går Gästrikeleden och Dalälven skymtar mellan träden.
Bara några 100 meter därifrån ligger de fantastiska Järnvägsbroarna som byggdes år 1900.

Under sommarhalvåret finns fikabord utställda i den lummiga trädgården. Här är lugnt och rofyllt och öppet året om.

gysingeupplevelser@mail.com