Gysinge Bruk 1
loading...


Benedicks
Hej och välkommen in till oss på Benedicks!

Vår butik som ligger i Gysinge är en del av den anrika Krokiga smedjan. Hos oss kan du hitta allt ifrån inne- och 
ytterkläder, till inredning & friluftsartiklar. Butiken ligger i en byggnad med anor från 1700-talet och många menar att det är en härlig upplevelse att komma på ett besök hos oss.

Vi har öppet året runt, men tiderna varierar under de olika årstiderna. Ring gärna för mer info!Öppettider: https://www.benedicks.se/

Telefon: 070-2357716
Instagram: @benedicks_gysinge


Gysinge Centrum för Byggnadsvård

Till byggnadsvården åker kunder från hela Sverige för att hitta rätt lås, fönster, gångjärn och mycket annat till sina hus. Linoljefärgerna och linoljesåpan är rikskända och riktiga bästsäljare. Här finns också inredda demonstrationshus där du kan inspireras och lära dig mer om byggnadsvård. Den kunniga personalen kan svara på frågor om stort och smått.Öppettider: www.gysinge.com 

Telefon: 0291-211 00

 

Brukshandeln

Inhyst i brukets gamla laboratorium ligger idag Brukshandeln. Här hittar du mathantverk från orten och från andra ställen. 

Gysinge Loppis och Antik

En tur genom den gamla allén tar er till Loppis och Antik. 17 rum fördelade på två våningar gör detta till den största loppisen i trakten. Här finns goda möjligheter att göra riktiga fynd! Öppet söndagar 10-16, året om.