Gysinge Bruk 1

Gysinge Herrgård
Unna dig en helg hos oss på Gysinge Herrgård.

Njut och stressa ner i våra vackra omgivningar. Hotellrummen i Herrgården är vackert renoverade och här sover du gott i våra sängar. Njut av god mat i vår anrika restaurang Orangeriet. Omgivningen andas verkligen lugn och ro. Intill Herrgården flyter Dalälven vackert fram. Efter en god natts sömn njuter ni av en god Herrgårdsfrukost i restaurangen. 

Färnebofjärdens Nationalpark  
Sjöar, forsar, våtmarker och skogar bildar en mosaik av speciella miljöer. Här ligger "Limes Norrlandicus", den biologiska norrlandsgränsen, där det märkliga mötet mellan syd- och nordsvenska växt- och djurarter äger rum. 

Biosfärområde Älvlandskapet Nedre Dalälven täcker in nio kommuner längs nedre Dalälven. Från Säter i Dalarna till älvens mynning vid havet i Älvkarleby finns mycket att uppleva för både stora och små. 

Gysinge Wärdhus och Hotell
Vi vill erbjuda en avkopplande och aktiv vistelse i Sverige med fokus på aktivitet och rörelse samt vällagad och hälsosam mat i Gysinge Wärdshus.
Gysinge Wärdshus och Hotell bjuder till en vistelse i genuin bruksmiljö i ett barnvänligt , hemtrevligt och djurvänligt hotell.
Här finns aktiviteter för alla åldrar. Njut av lugnet i naturen och den lummiga miljön runt Bruket med alla vackra byggnader. Vår fantastiska miljö passar både den som söker avkoppling och den som söker aktiviteter.

Gysinge centrum för byggnadsvård  
Är din guide till att restaurera, renovera och inreda ditt hem enligt nygamla tekniker. Vi säljer allt från små detaljer i köket till golvtiljor och utemöbler.  
Mattöns B&B "Hus Balans"
är ett litet Bed & Breakfast på Mattön. Har kan du även njuta av olika alternativterapibehandlingar såsom massage, soulwork eller mindfulness.

Gysinge Vandrarhem 
det perfekta, hemtrevliga, boendet för dig som vill komma och upptäcka Gysinge på egen hand och laga din egen mat. Frukost, lunchpaket, sängkläder och städning kan beställas.

Österfärnebo
Hemsida för "socknen" och grannbyn, 6 km från Gysinge. Här finns matbutik med paket- och apoteksservice mm samt en bensinstation.

Eagle Photography 
erbjuder fotografering och studier av örnar från gömsle vid Färnebofjärdens nationalpark. En stor orörd vildmark bara 15 mil från Stockholm och Mälardalen.
Gömslet har plats för fyra fotografer och är väl isolerat samt utrustat med bekväma stolar, bra värmekälla och avskild toalett.